Jeg heter Alexander Chesham, en lidenskapelig og erfaren fotograf basert i vakre Stavanger. Med en dyp kjærlighet for å fange øyeblikk og skape minner, har jeg dedikert meg til å utvikle mitt håndverk gjennom årene.
Min reise i fotografi begynte med hos Norges Kreative Fagskole, hvor jeg dykket ned i en verden av visuell fortelling og estetikk i fotofaget. Etterpå fortsatte jeg studiene mine ved Norwich University of the Arts i England, hvor jeg ytterligere forfinet mine ferdigheter og spesialiserte meg innen fotografi.
Med over et tiår med erfaring som selvstendig fotograf har jeg hatt gleden av å jobbe med et bredt spekter av prosjekter og kunder. Fra å være en pålitelig partner for ulike kunder, hvor jeg har levert høykvalitetsbilder som oppfyller og overgår forventningene, har jeg alltid satt kvalitet og kundetilfredshet først.
Når jeg ikke er opptatt med kameraet, er jeg en stolt familiefar til to fantastiske barn, snart tre, og en lykkelig gift mann. Vi bor på Storhaug i Stavanger, hvor vi deler våre liv med vår firbente bestevenn, Goliath, som også er en stor del av familien.
Min tilnærming til fotografi er preget av en blanding av teknisk dyktighet, kreativitet og oppmerksomhet på detaljer. Jeg er stolt av å kunne levere høykvalitetsbilder som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene til mine kunder. Med en solid bakgrunn i Adobe Photoshop og Lightroom, sikrer jeg alltid at bildene mine er redigert og forbedret for optimal visuell appell.
Utenom fotografi er jeg også en dedikert tilhenger av punktlighet, pålitelighet og effektivitet. Disse egenskapene har vist seg uvurderlige i alle aspekter av arbeidet mitt.
Jeg ser frem til å samarbeide med deg og skape minner som varer livet ut. 
Ta gjerne kontakt på 99376742 eller via e-post på alex@acfoto.no for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med dine fotograferingsbehov.
Med vennlig hilsen,
Alexander Chesham